RUIMTESCHIP

Enkele dagen geleden kreeg onze dierbare planeet bezoek van een buitenaards wezen met zijn persoonlijk ruimteschip. Het bezoek in kwestie was van zeer korte duur. Een wandeling in de stad en tenslotte een kleine inbraak ten huize van een prominent politicus.

Het probleem: Tijdens die bewuste inbraak heeft het buitenaards wezen één enkel ding gestolen: een videotape. Niemand weet wat er juist op de video te zien valt en niemand weet wat het buitenaards wezen er mee van plan is. Er is één ding waar iedereen wel zeker over is: Als de video in verkeerde handen valt, riskeren we een potentieel politiek drama met onlusten van ongeziene omvang.

We zijn dus op zoek naar een team van astronauten die klaar zijn om hun leven te riskeren. We hebben een teleportatie cabine gebouwd die jullie rechtstreeks naar het ruimteschip kan brengen. Als alles volgens plan verloopt zou het mogelijk moeten zijn om binnen te breken in het ruimteschip, de videotape te bemachtigen en met de cabine naar de aarde te komen.

Moeilijkheid
Leeftijd*
Spelers
*voor groepen zonder volwassen begeleider
3/5
14+
2 - 5

Vriendelijke ontvangst, toffe escape room en uitdagende raadsels!
Zowel de Prison kamer als het Spaceship waren heel goed aangekleed!

catt760

Tripadvisor

Super toffe ervaring, ook om met twee te doen.
Als we niet verder konden, kregen we tips.
Hier kom ik zeker nog eens terug!

Willem Breuls

Tripadvisor

Zeer goed ontvangen.
Professioneel aangepakt.
Zeer mooie aankleding van de escape ruimte.
Voor herhaling vatbaar.

thijs_de_brabandere

Tripadvisor

ontdek onze andere escaperooms...